Instellingen APG (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen APG

Indien u pensioenaangfites richting APG dient in te sturen dan vinkt u deze optie aan en vult u de loginnaam en het wachtwoord in van de mft omgeving.
Let op: De login van het MFT account is niet hetzelfde als de login op pensioenaangifte.apg.nl

U kunt ook de response berichten van APG direct opslaan (xml of txt).
Bij de Locatie responses kunt u aangeven waar u het wilt opslaan.

ABP en PWRI kunnen niet middels dit kanaal aangeleverd worden. Via APG kunt u een andere manier van aanleveren krijgen.