E-mailen specificaties (LogiSal)

U kunt met LogiSal alle prints e-mailen. Daarvoor is het belangrijk dat de SMTP instellingen juist zijn ingesteld.

Alle salarisspecificaties emailen naar de werknemers

Printen Slips > Selecteer de werkgever > Meer werkn. > Voer periode in > Salspec.
Klik op het envelop icoon (e-mailen) > Optie 1 (Werknemer per stuk) > Bepaal de naam.

Vervolgens ziet u het scherm van LogiMail en kunt u de tekst aanpassen en de emails verzenden via SMTP.
U ziet hier ook welke werknemers welk bestand gemaild krijgen. U kunt een BCC sturen naar een aparte mailbox van uzelf (handig wanneer u via SMTP verstuurd, want dan worden er geen verzonden berichten bewaard). Eventuele werknemers zonder geldig e-mailadres worden overgeslagen en dat wordt gemeld.

Klik op Mail en de PDFbestanden worden verstuurd. U kunt het proces volgen.
Na afloop krijgt u de gelegenheid de maillijst en de PDF-bestanden te verwijderen.