Printen (LogiSal)

Hieronder worden de mogelijkheden mbt het printen van salarisspecificaties uitgelegd. Alles wat u leest geldt onverkort ook voor Printen Kostprijs opstelling en ook voor het printen van Jaaropgaven.

Via Printen Slips heeft u de volgende mogelijkheden:

• 1 salarisspecificatie van 1 werknemer printen
  • Enkele of alle salarisspecificaties van 1 werknemer printen*
  • Alle salarisspecificaties van alle werknemers van 1 werkgever van 1 periode printen eventueel beperkt tot 1 afdeling
  • Alle salarisspecificaties van alle werknemers van 1 werkgever van alle perioden printen
  • Alle salarisspecificaties van een bepaalde productiedatum printen

Alle prints gaan altijd eerst naar het scherm. Daar kunt u vervolgens kiezen voor printen, opslaan in een pdf-bestand of e-mailen met een pdf-bijlage.

Belangrijk
Vanuit de print op het scherm kunt u o.a. kiezen voor PDF of E-mailen.
U krijgt dan meerdere keuzes. Afhankelijk van de situatie bijvoorbeeld:
1 PDF met alle salarisspecificaties
Een PDF per werknemer.

Ook het e-mailen kent deze keuzes. U beschikt op deze manier over zeer vele mogelijkheden.

1 salarisspecificatie van 1 werknemer printen
Selecteer de gewenste werknemer en klik op 1 Werknemer. LogiSal toont u nu de salarisspecificaties van die werknemer en u krijgt de gewenste salarisspecificatie te zien door er eenvoudig op te klikken. Hier vindt u aan de rechterkant ook de mogelijkheid om een specificatie van de Kostprijs te printen.

Enkele of alle salarisspecificaties van 1 werknemer printen
Selecteer de gewenste werknemer en klik op 1 Werknemer. LogiSal toont u nu de salarisspecificaties van die werknemer. U kunt de salarisspecificaties die u wilt printen selecteren door te klikken op de betreffende regel. Meervoudige selectie krijgt u met Ctrl-Klik of Shift-Klik.

Alle salarisspecificaties van alle werknemers van 1 werkgever van 1 periode printen
Selecteer de gewenste werkgever en klik op de knop Meer werkn. Selecteer de optie ‘Alles van 1 periode van deze werkgever’ en vul het periodenummer in.
U kunt hier ook een afdelingsnummer ingeven waarmee u de selectie beperkt tot boekingen in die afdeling.
Als u dit gedaan heeft kunt u via PDF o.a. een pdf-print per werknemer maken. Hierbij kunt u zelf bepalen wat de opslagnaam wordt. Dit kunt u instellen bij Werkgever > Export > Opslag PDF.

Alle salarisspecificaties van alle werknemers van 1 werkgever van alle perioden printen
Selecteer de gewenste werkgever en klik op de knop Meer werkn. Selecteer de optie ‘Alles van alle perioden van deze werkgever’ en wijzig indien gewenst het aantal. Er wordt nog om een bevestiging gevraagd.

Alle salarisspecificaties van een bepaalde productiedatum printen
Dit lichten wij toe aan de hand van een eenvoudig voorbeeld.
Stel u heeft gisteren gewerkt aan periode 1. Die heeft u toen ook geprint en verstuurd. Vandaag komen er wat wijzigingen en u verwerkt deze. Dan is het nu handig om de salarisspecificaties van productiedatum vandaag te printen.
Klik op de knop productiedatum. Geef in het volgende scherm de productiedatum (staat standaard op vandaag) in en klik op selecteer. LogiSal gaat nu op zoek naar de gewenste boekingen en presenteert deze eerst in een lijst.
*Standaard Windows selecteren met Click, Shift-Click en Ctrl-Click.

Wachtwoord op PDF
U kunt salarisspecificaties per werknemer beveiligen met een persoonlijk wachtwoord.
Zie Werknemer tab Instelling > rechtsonder.
Dit geldt ook bij het e-mailen, waardoor dit veilig gebeurt.