Verwijderen boekingen (LogiSal)

U kunt elke gemaakte slip weer verwijderen.
Daarvoor beschikt u over 2 methoden:

Voor het verwijderen van een of meer boekingen van 1 werknemer gaat u naar Bereken > Historie > Verwijder de geselecteerde periode.

Als u een hele periode of nog meer wilt verwijderen gaat u naar Verwijderen. Dat kan via de grote knop aan de rechterkant in het hoofdmenu of via menu Beheer.

Op de gebruikelijke manier selecteert u werkgever en werknemer.
Via Openen kunt u ook weer 1 of meer boekingen van 1 werknemer verwijderen.
Maar u kunt hier ook Periode verwijderen kiezen. Of Alle boekingen van alle periode verwijderen.

Daarnaast vindt u hier de knop voor Werkgevers en Werknemers verwijderen.

Voor alle duidelijkheid: eenmaal verwijderde slips zijn niet meer terug te halen.

Maak altijd eerst een kopie.