AZL (LogiSal)

Ga naar menu Periodeblok > UPA voor AZL of Pensioenaangifte PA AZL.

Let op:

LogiSal laat alleen de werkgevers zien die onder AZL vallen. De selectie wordt gedaan op grond van het productkenmerk bij Werkgever > Inhoudingen > Dubbelklik pensioen > tab Behoort tot. Dit is normaal gesproken automatisch goed ingevuld.

Aanleveringen
Er zijn twee verschillende aanleveringen:
1. UPA (Uniforme Pensioen Aangifte) geldend voor de branche ICK (Trueblue)
2. PA (Pensioenaangifte) geldend voor de branches Levensmiddelen, VLEP, Houtverwerkende industrie en Rijn en Binnenvaart.
Deze berichten kunnen via Logipoort en LIS ingediend worden.

Relatienummer
Bij Werkgever > Algemeen kunt u het relatienummer van de werkgever invullen.
Indien u zelf (niet via LIS) indient, kunt u bij Instellingen > Gegevens licentiehouders het relatienummer vullen. Bij het aanmaken van een UPA bericht moet u het leveranciersnummer (inzendaccount) aangeven. Kies daar voor relatienummer.
Dit nummer begint bij azl met AZL gevolgd met 6 cijfers (AZL123456)

Kijk voor de instellingen van AZL in LogiPoort op deze pagina.

Correcties
Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u deze aangifte opnieuw aan te maken. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

Intrekking(en)
Zie: Intrekken in UPA aangifte.

Bestandsnaam
De naam van het bestand mag u niet wijzigen.