AZL (LogiSal)

Ga naar menu Periodeblok > UPA voor AZL.

Let op:

LogiSal laat alleen de werkgevers zien die onder AZL vallen. De selectie wordt gedaan op grond van het productkenmerk bij Werkgever > Inhoudingen > Dubbelklik pensioen > tab Behoort tot. Dit is normaal gesproken automatisch goed ingevuld.

Relatienummer

Bij Werkgever > Algemeen kunt u het relatienummer van de werkgever invullen.
Indien u zelf (niet via LIS) indient, kunt u bij Instellingen > Gegevens licentiehouders het relatienummer vullen. Bij het aanmaken van een UPA bericht moet u het leveranciersnummer (inzendaccount) aangeven. Kies daar voor Licentiehouder.
Dit nummer begint bij azl met AZL gevolgd met 6 cijfers (AZL123456)

Kijk voor de instellingen van AZL in LogiPoort op deze pagina.

Correcties

Indien u een correctie dient uit te voeren over een voorgaand tijdvak dan dient u deze aangifte opnieuw aan te maken. De eerdere aangifte wordt dan overschreven.

Intrekking(en)

Zie: Intrekken in UPA aangifte.

Bestandsnaam

De naam van het bestand mag u niet wijzigen.