Meldingen (LogiPoort)

Bij meldingen kunt u aangeven wat voor meldingen u wenst te ontvangen.

Waarschuwing bij verwijderen bestanden

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een bestand definitief verwijdert uit LogiPoort.

Waarschuwing bij verwijderen gebruiker

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een gebruiker definitief verwijdert.

Waarschuwing bij verwijderen meldingen

Wenst u een waarschuwing te krijgen voordat u een bestand en logfile verwijdert bij de meldingen.

Adviseren om backup te maken

Indien u LogiPoort opschoont krijgt u een waarschuwing dat u eerst een backup dient te maken.

Waarschuwing bij verzenden en ontvangen

Indien u op verzenden en ontvangen klikt krijgt u een waarschuwing dat alle bestanden die in de map berichten te verzenden staan worden verzonden.

Email bij foute aanlevering (intern)

U kunt bij een afkeuring of een aangifte die niet afgeleverd kan worden een waarschuwing ontvangen op een mail adres wat u hier vult. Desgewenst kunt u de aangifte en het logfile laten meesturen.

Uitgebreide logfile bijhouden bij indienen

Op verzoek van de helpdesk kunnen wij u desgewenst vragen deze optie aan te zetten zodat wij beter kunnen achterhalen wat er eventueel niet lukt bij het afleveren van een bericht. Wij adviseren u deze optie niet standaard aan te zetten.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst