Wijzigen boekingen (LogiSal)

In het hoofdmenu helemaal links vindt u de knop Bereken.

Selecteer de werknemer en klik op Historie.
Daar ziet u nu de mogelijkheden staan waaronder: wijzigen en verwijderen.

Let op: Als u kiest voor wijzigen dan verwijdert LogiSal feitelijk eerst de boeking en stelt u dan in de gelegenheid een nieuwe te maken waarbij de oude variabelen als uitgangspunt gelden. Die kunt u dus wijzigen. Vervolgens berekent u opnieuw. LogiSal gebruikt bij de nieuwe berekening de instellingen bij Werknemer zoals ze op dat moment zijn.

Het wijzigen van een netto-bruto-berekening is niet mogelijk. Dan kunt u nog wel de boeking verwijderen en opnieuw doen.

U kunt ook de periodedatum van meerdere boekingen tegelijk aanpassen. Hiervoor gebruikt u de module Periodeblok > Wijzigen periodedatum in boekingen.
Maak vooraf een kopie van de administratie.