Serieverwerken (LogiSal)

In het hoofdmenu helemaal links vindt u de knop Bereken.

Aan de rechterkant staat de optie Serieverwerken.
Bepaalde  periode en datum en selecteer eventueel een werkgever. Klik op de knop Serieverwerken.

Met Serieverwerken kunt u meer administraties en/of werknemers tegelijk boeken.
Het boeken gebeurt dan op grond van de gegevens zoals die op dat moment staan bij Werknemer tab LoonED.

U kunt serieverwerken toepassen op 1 werkgever maar ook op een meerdere werkgevers. U heeft maximaal 5 scripts tot uw beschikking waarin u werkgevers kunt opnemen die verwerkt moeten worden. U kunt bijvoorbeeld een script maken voor alle holdings. Of een script: Verwerking 20ste.

Aandachtspunten van Serieverwerken
Werknemers die in deze periode al zijn geboekt worden overgeslagen.
Oproepkrachten worden overgeslagen* (Werknemer > Tab Sociaal > Invloed Verzekeringsplicht).
Werknemers die uitgezonderd zijn (Werknemer tab Instelling onderaan) worden overgeslagen.
Werknemers zonder geldige looncodes worden overgeslagen.
De werknemer moet de hele maand in dienst zijn.
Als datum einde contract in deze maand valt dan wordt hij/zij overgeslagen.

Reserveringen
Bij het serieverwerken kunt u ervoor kiezen om 1 of meerdere reserveringen automatisch te laten vrijvallen (uitkeren). Voorbeeld is het vakantiegeld dat meestal in 1 maand aan alle werknemers wordt uitgekeerd. Dit is in te stellen aan de linkerkant.

* Als u voorafgaand aan serieverwerken uren heeft geimporteerd dan worden oproepkrachten waarvoor u importeert wel verwerkt.

Let op:
Toepassing tabellen bij importeren administratie in combinatie met serieverwerken.
Als u een oproepkracht verloont via serieverwerken en u importeert de uren dan bepaalt LogiSal of de dag of maandtabel wordt toegepast.
Oproepkracht zonder verplichting te komen: Dagtabel
Oproepkracht met verplichting te komen: Maandtabel
Dit wordt ook zo toegepast als werknemer in de betreffende maand in/uit dienst gaat.
Deze keuze wordt in het log aangegeven. U ziet dus elke keer wat LogiSal doet.