Wat is LIS?

LIS staat voor de Loonaangifte Indien Service

U stuurt het loon- of pensioenaangifte (.xml) bestand naar ons toe (lis@logipoort.nl) en wij dienen het voor u in.

Zo hoeft u geen software en/of een PKI-Overheidcertificaat aan te schaffen.

Kosten

Voor LIS betaald u €25,- per jaar. Daarmee kunt u 25 berichten indienen. Overschrijdt u deze 25 berichten? Dan betaald u een euro per bericht.
Bestellen kan in de webshop op LogiSal.nl via deze pagina.

Met LIS kunt u berichten versturen naar

• AGH (UPA)
  • APG (UPA)
  • AZL (PA en UPA)
  • Digipoort (Belastingdienst / Aangifte Loonheffingen)
  • Pensioenfonds Zorg en Welzijn (UPA PFZW)
  • Centric binnenkort via UPA
  • TKP (Bakkers, Beveiliging, Detailhandel, Landbouw en Recreatie) binnenkort ook UPA
  • Pensioenfonds PGB

Automatische verwerking

LIS haalt automatisch de berichten op via de e-mail die u heeft verzonden met de aangifte(s) in de bijlage. U krijgt daarvan een ontvangstbevestiging indien alles juist is bevonden en wordt ingediend. Vervolgens dienen wij de aangifte in bij de betreffende instantie. Indien een aangifte wordt afgekeurd, dan nemen wij contact met u op.

Belangrijk is dat de bestandnaam voldoet aan de vereisten. Meer informatie: LIS Bestandsnaamvereisten