Updaten (LogiSal)

LogiSal wordt onderhouden via een geavanceerd systeem van updates. Mits er een internetverbinding is en uw bescherming dit toestaat, controleert LogiSal zelf eenmaal daags (mits gestart) of er een update is. U krijgt in dat geval een melding.

Elke LogiSal gebruiker heeft automatisch recht op updates. Deze worden gratis via het internet (www.logisal.nl) ter beschikking gesteld.

Handleiding voor het installeren van updates

Kies in het menu Beheer voor Updates (internet verbinding vereist). Het hoofdmenu wordt gesloten en een apart programma wordt gestart om via het internet te controleren of er updates klaar staan. Klik op OK. Windows vraagt u Opslaan of Openen. Kies steeds voor Uitvoeren of Openen. Als de updatemodule is gedownload en opgestart klikt u op de knop START. De updates worden direct geinstalleerd.

Buiten het programma om kan ook

Ga naar www.logisal.nl en klik op Download.
Ga naar Update LogiSal. U vindt hier de laatste update.

LogiSal bijwerken forceren

Mocht het updaten via LogiSal niet lukken dan kunt u het als alternatief proberen via Beheer > LogiSal bijwerken forceren.