Proforma berekening (LogiSal)

Met LogiSal kunt u berekeningen maken op het scherm waarbij u direct inzicht heeft in zowel het Bruto-Netto traject als wel het Kostprijs traject.
In beide gevallen kunt u de onderdelen per stuk zien en herleiden.
U kunt dit doen door te gaan naar Bereken > Bereken > Bereken het loon.

Rechtsonder op uw scherm vindt u de knop Print Proforma.

Hierbij wordt het volgende opgeroepen:

• Bruto-netto gespecificeerd per onderdeel inclusief grondslagen en percentages.
  • Kostprijs gespecificeerd per onderdeel inclusief grondslagen en percentages.

In de kostprijs is begrepen het percentage vakantiegeld dat bij de werkgever is opgegeven. Niet inbegrepen zijn de sociale lasten daarover.

Let op: deze berekening is nu nog niet geboekt. Dit is ook geen salarisspecificatie.

U kunt eventueel ook een proforma (lees: kostprijs) berekening oproepen als de boeking gedaan is. Ga naar Printen Slips. Selecteer een boeking en klik rechts op Kostprijs.