Menu

LogiSal Overzichten en specificaties exporteren

Alle overzichten (bijv. specificaties, lijsten, stroken of journaalposten) kunt u op het scherm tonen.

Deze kunt u vervolgens printen, opslaan als een pdf bestand of e-mailen.

Printen
Via het printer icoon kunt u een printopdracht naar de standaard printer sturen.Wilt u een andere printer selecteren kies dan voor het printer icoon met de vraagteken. De standaard printer voor LogiSal stelt u in bij Instellingen > Printer (standaard).

Opslaan als PDF
Via het pdf icoon slaat u het overzicht op als .pdf bestand.
Per Werkgever kunt u een vast pad instellen waar de .pdf bestanden opgeslagen dienen te worden (Werkgever > tab Export > tab ESS en Opslag PDF en Slips). Dat scheelt u tijd met bladeren door de verkenner.

E-mail
Met het envelop icoon kunt u het overzicht e-mailen. Zie ook: E-mail instellingen

Formaat op het scherm
De grootte van het printscherm kunt u aanpassen door rechtsboven (windows-standaard) te klikken op ‘verkleinen’¬†en de maat te bepalen door de randen te slepen. LogiSal onthoudt het door ingestelde formaat en zal alle prints in dezelfde grootte en op dezelfde plaats weergeven. Dit is vooral handig als u met grote schermen werkt.

Functies in een print
Linksboven in het ‘voorbeeld op scherm’, onder de knoppen, vindt u een rij met kleine knoppen. Daarmee kunt u vergroten en verkleinen, pakken en slepen en zoeken. Als er meer pagina’s zijn kunt u naar de volgende of laatste pagina gaan.

Maar daarnaast kunt u:
Met Ctrl-Scroll in en uitzoomen.
Met de Plus en de Mintoets in- en uitzoomen.

En vanzelfsprekend kunt u de pijltjestoetsen en de page-up en down gebruiken.

Terug
Het icoontje met de pijl zorgt ervoor dat u terug naar het vorige scherm gaat (als dat mogelijk is).

Einde
Hiermee sluit u de module.

Op dinsdag 16 juli van 18:00 tot 24:00 vindt er bij Digipoort onderhoud plaats. Tijdens het onderhoud is het wel mogelijk om berichten aan te bieden, maar zal verwerking mogelijk langer duren.