PC instellingen (getallen, valuta, tijd en datum) (LogiSal)

Voor het goed functioneren van LogiSal is het van belang dat uw ‘getalinstellingen’ goed staan.

Ga naar het Configuratiescherm > Klok en regio > De notatie voor datum, tijd of getallen wijzigen

Zet het algemeen format op Dutch of Nederlands.
Klik vervolgens op Meer instellingen…

Neem de instellingen over uit bovenstaand scherm.

Het decimaalteken is een komma (,) en het cijfergroeperingssymbool een punt (.).

Per 21 juli 2021 is de Belastingdienst gewijzigd van certificaat. Krijgt u de foutmelding:
“Het binnenkomende bericht is ondertekend met een ander token...” in LogiPoort?
Meer informatie