Kopie naar de helpdesk sturen (per e-mail) (LogiSal)

Er zijn twee mogelijkheden om een kopie van de administratie te maken en naar ons toe te sturen.

Optie 1

1. Kies in LogiSal voor de module Werkgever.
2. Open de werkgever die het betreft.
3. Selecteer Zip > Helpdesk (rechts onderin). Deze Zip is versleuteld met een wachtwoord.
4. Zet het zip-bestand op de gewenste locatie (bureaublad of een andere map).
5. Ga naar uw e-mail programma of webmail.
6. Maak een e-mail naar helpdesk@logihuis.nl.
7. Voeg de gemaakte zip toe in de bijlage van de e-mail.

Optie 2

1. Kies in LogiSal voor menu > Beheer > Kopiƫren (en terug).
2. Selecteer de gewenste administratie.
3. Klik op Zip Helpdesk. Deze Zip is versleuteld met een wachtwoord.
4. Zet het zip-bestand op de gewenste locatie (bureaublad of een andere map).
5. Ga naar uw e-mail programma of webmail.
6. Maak een e-mail naar helpdesk@logihuis.nl.
7. Voeg de gemaakte zip toe in de bijlage van de e-mail.

Vergeet niet om onderstaande te vermelden in uw e-mail:

1. Een omschrijving van het probleem
2. Wanneer of waar doet het zich voor
3. Het werknemersnummer
4. Welke periode het betreft