Journaalposten exporteren (LogiSal)

In LogiSal kunt u exportbestanden maken voor vele boekhoudpakketten. Denk aan Unit 4, Twinfield, Exact, Snelstart en Yuki.

De instellingen om te kunnen exporteren regelt u bij Werkgever > tab Export.

Instructie export

• Ga naar Journaal
  • Bepaal de periode
  • Klik bovenin op het export teken (bladzijde met een X er in)
  • Het bestand wordt gemaakt op de locatie die u bij Werkgever heeft bepaald. U kunt de locatie nog aanpassen.

Als u een aanvullende journaalpost van een periode wenst, omdat u een wijziging heeft gedaan, dan kunt u dat in het keuzescherm (onderaan) opgeven.

In tegenstelling tot de Loonaangifte zorgt LogiSal niet automatisch tot corrigerende journaalposten. U zult zelf een aanvullende journaalpost moeten printen of moeten kiezen voor Cumulatief Journaal.

Er zijn vele boekhoudpakketten waarnaar LogiSal kan exporteren. Hieronder vindt u van een aantal extra opmerkingen.

Let op: indien u foutmeldingen krijgt bij het importeren van journaalposten, dan verwijzen wij u graag naar de leverancier van het betreffende pakket.