Jaaropgaven werknemers (LogiSal)

U kiest voor Jaarblok > Jaaropgaven werknemers.

U kunt kiezen of u de jaaropgaven van één of van alle werknemers wilt oproepen.

In het volgende scherm kunt u onder andere kiezen om ze als PDF op te slaan of ze te e-mailen.

Via de optie PDF kunt u weer kiezen of u alle jaaropgaven in één bestand wilt opslaan of één bestand per werknemer.

Via de optie Email kunt u e-mailen naar één adres (Werkgever) of per jaaropgaaf naar het emailadres van de werknemer.

E-mailen jaaropgaven:
Als u één jaaropgaaf heeft opgeroepen en u klikt op e-mailen dan schakelt LogiSal u door naar LogiMail en kunt u het e-mailadres nog aanpassen, naast alle andere aanpassingen die u kunt doen.

Als u meerdere jaaropgaven heeft opgeroepen en u klikt op e-mailen dan:
1. Maakt LogiSal van alle jaaropgaven een PDF in de map van deze administratie.
2. Maakt LogiSal een bestand met een lijst welke pdf-bestanden naar welke werknemer gemaild moet worden.
Als LogiSal hiermee klaar is krijgt u een melding. U bent dan in de gelegenheid om de pdf-bestanden te controleren.
Vervolgens in het startscherm van Jaaropgave vindt u een knop Maillijst.
Als u hierop klikt dan wordt LogiMail gestart.
U ziet dan onderin de lijst met te mailen adressen en pdf-bestanden.
U kunt onderwerp en tekst nog aanpassen.
Vervolgens gaat u de mails versturen.
Het versturen van deze lijst kan alleen met SMTP en niet via uw lokale emailprogramma.

Opmerking:
Als u bij een werknemer meerdere e-mailadressen gebruikt (; gescheiden) dan kunt u een jaaropgaaf naar meer adressen tegelijk sturen. Maar als u gebruikt maakt van het verzenden van jaaropgaven naar meerdere werknemers tegelijk dan wordt steeds het eerste adres genomen.

Let op:
Voor multi-user gebruikers geldt nog dat slechts 1 gebruiker tegelijk jaaropgaven mag mailen!