Exporteren naar csv (Excel)

LogiSal is on-premise software, wat betekent dat de software lokaal is geïnstalleerd. De gegevens worden daarom ook opgeslagen op de computer of server waar LogiSal op is geïnstalleerd. U kunt veel gegevens wel uit Logisal exporteren en opslaan als csv, excel of word-bestanden zodat u ze kunt delen met andere systemen.

Zie hiervoor ook kennisbankartikel: Lijst werknemers diverse sorteringen (LogiSal).

Naast gebruik via Lijsten kun je ook exporteren via de tab ‘Export/Import’ ten behoeve van andere systemen:

• Exporteren journaal naar boekhouding (stel boekhoudpakket in bij werkgever)
  • Exporteren dienstverband Schilders PGGM (Periodieke loonopgaaf Schilders)
  • Exporteren werknemers naar Word/Excel/Ascii

Wanneer je de gegevens exporteert krijg je de exportkeuze:

• NAW gegevens naar Word
  • Alle gegevens van werknemers Excel (slaat op als csv en opent in Excel)
  • Exporteren gegevens voor verloning (slaat op als csv en opent in Excel)

Wenst u aanpassingen op deze Exportlijsten, dan kunt u uw verzoek mailen naar helpdesk@logihuis.nl.