Exporteren naar csv (Excel) en/of Nmbrs

U kunt met LogiSal een export bestand maken ten behoeve van andere systemen:

• NAW gegevens naar Word
  • Alle gegevens van werknemers naar Ascii (csv en excel) versie 2017
  • Alle gegevens van werknemers naar Ascii (csv en excel) versie 2020
  • Exporteren gegevens voor verloning
  • Exporteren naar Nmbrs.

Wij kunnen hier de inhoud van die export niet geheel weergegeven. Dat is gewoon te veel. Wij adviseren u om een testbestand te maken en die in Excel in te lezen en te kijken naar de inhoud.
Als u vragen heeft of meer geexporteerd wenst dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Export Nmbrs

Ga naar menu Export > Exporteren naar Nmbrs. U dient te beschikken over deĀ  volgende gegevens van Nmbrs:

• Debiteurennummer
  • Nummer bedrijf
  • Jaar (startjaar)

Noteer vooraf welke reserveringen u in LogiSal heeft. Die gegevens vergemakkelijken de export en dus ook de import.

De updaten naar Nmbrs updaten wij elk jaar naar de wijzigingen van Nmbrs.
Deze export gaat ook naar csv en kan te voren bekeken worden.
U kunt een demo-uitvoer maken die een export maakt van de eerste werknemer.
Als u meer werknemers wenst dan kunt u contact met ons opnemen voor de kosten.
Als u hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.