Exporteren naar csv (Excel)

U kunt met LogiSal een export bestand maken ten behoeve van andere systemen:

• NAW gegevens naar Word
  • Alle gegevens van werknemers naar Ascii (csv en excel) versie 2017
  • Alle gegevens van werknemers naar Ascii (csv en excel) versie 2020
  • Exporteren gegevens voor verloning

In de versie 2020 zijn meerdere kolommen toegevoegd. Zo ziet u een specificatie van de loongegevens per looncode, de fase indeling bij uitzendkrachten maar ook de indicaties m.b.t. de Awf premie.