Database en (administratie)bestanden (LogiSal)

In de map van LogiSal (Info > Versie en informatie > Verkenner) bevinden zich sub mappen voor de administraties vernoemd naar het werkgeversnummer.  Naast de mappen ziet u de algemene bestanden van LogiSal zoals de instellingen (.kop),  modules(.exe) en overige (.fix, .bra) bestanden.

In de map van de werkgever ziet u bestanden die beginnen met het nummer van de werkgever gevolgd door letters. De letters betekenen het volgende:

m.b.t. de Werkgever

WG = Instellingen van de werkgever.
afd = Afdelingen van de werkgever.
EmDex = Index van de werknemers
GRT = Grootboek
LK = Looncode instellingen van de betreffende werkgever
RESER = Reserveringen instellingen van de betreffende werkgever

m.b.t. de Werknemer

EM = Werknemers instellingen van de werknemer gevolgd door het werknemersnummer.
TE = Notities van de werknemer gevolgd door het werknemersnummer.
SL = Boekingen van de werknemer gevolgd door het werknemersnummer.
LK = Looncode instellingen van de werknemer gevolgd door het werknemersnummer.

Updates

Wanneer u LogiSal update, worden er alleen algemene bestanden aangepast.
Dat zorgt ervoor dat een update nooit iets in de instellingen van uw administratie kan wijzigen.

Geen installatie nodig

Indien u LogiSal wilt kopiëren naar een andere locatie of apparaat, dan hoeft u niet perse een set-up uit te voeren.
Alle bestanden die LogiSal nodig heeft, bevinden zich in haar eigen map.

Meer informatie over het kopiëren van LogiSal naar een ander apparaat, vindt u in dit artikel.