Berekenen algemeen (LogiSal)

In het hoofdmenu helemaal links vindt u de knop Bereken.  Alle gegevens die u bij de werkgever en de werknemer heeft ingevoerd komen hier samen.
Kijk bij Bereken hoe u verder kunt in deze module.

Natuurlijk kunt bruto-netto rekenen, maar ook netto-bruto en zelfs bruto-netto en netto-bruto tegelijk. Handig voor de werknemer die naast een gewoon bruto loon een eenmalige netto vergoeding krijgt.

U kunt de lijsten werkgevers en werknemers sorteren op nummer of alfabet. Verder kunt u de lijst werknemers verkleinen door werknemers die uit dienst niet weer te geven en/of tot een afdeling te beperken.

LogiSal bepaalt in eerste instantie zelf de periodedatum als u het periodenummer invoert. Dat lukt zowel bij maand- als bij vierwekenloon. Maar u kunt de datum ook aanpassen als u het periodenummer ergens anders voor gebruikt. U kunt de datum intypen maar ook selecteren. Met het kleine knopje naast het datumveld opent u een datumselectieveld.

Bereken
Selecteer een werknemer en klik op Bereken. U gaat nu de salarisberekening maken.

Serieverwerken
U kunt in LogiSal de personeelsleden in willekeurige volgorde berekenen, boeken en al dan niet printen. Maar u kunt ook in serie verwerken. Dat gaat snel!

Historie
Via de knop historie gaat u naar de reeds gemaakte boekingen van een werknemer.
U kunt die boekingen daar wijzigen.

Uren Import
LogiSal kan uren en meer gegevens importeren. Die kunt u vervolgens in serie of per stuk verwerken in de salarisadministratie.

N
Linksonder ziet u een kleine knop met een N.
Klik daarop om de notities van de geselecteerde werkgever te zien.