ALS400 Technische fout (LogiPoort)

Foutcode: ALS400 Er is een technische fout in de aanleverservice van de
Procesinfrastructuur opgetreden. Probeer het later opnieuw of
neem contact op met de beheerder van de Procesinfrastructuur.

Wanneer u foutcode ALS400 krijgt bij een ingestuurde loonaangifte dan is er in de meeste gevallen een storing bij de Belastingdienst.
De loonaangifte wordt verplaatst naar het postvak Retour.
Wij verzoeken u deze loonaangifte later op de dag of de volgende dag nogmaals te versturen.
Dit kan door te klikken op de Verzenden en Ontvangen knop.
Wilt u niet alle berichten versturen die in het postvak uit staan, dan selecteert u de betreffende loonaangifte en kiest u voor Verstuur Selectie.

Mocht de storing na 48 uur nog niet zijn opgelost, maak dan een nieuwe aangifte en verstuur deze. Wanneer de nieuwe succesvol is verzonden, kunt u de andere (ALS400) aangifte verwijderen.