General GetVersionFile (LogiPoort)

LogiPoort – Logipoort General-  GetVersionFile

De externe naam kan niet worden omgezet
of de onderliggende verbinding is gesloten: Bij verzending is een onverwachte fout opgetreden.

Het downloaden is niet gelukt. De meeste recente versie is op dit moment:

Download handmatig de update vanaf deze pagina en voer die uit.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst