Foutmelding bij het importeren van xml-bestand vanuit een ander salarispakket

Foutmelding bij het importeren van een xml-bestand vanuit een ander salarispakket

Onderstaand de stappen om het xml-bestand om te zetten naar het juiste format.

1. https://www.freeformatter.com/xml-formatter.html via de website kunt u het xml-bestand omzetten naar het juiste format
  2. Open het xml-bestand die u wilt omzetten in Kladblok. Kopieer alle regels
  3. Ga naar de xml formatter en plak alle regels onder Optie 1 en klik op Format XML

4. Onderaan komt het juiste format in beeld. Klik op Copy – ga naar het Kladblok en verwijder eerst alle foutieve regels –  met ctrl V plakt u alle nieuwe regels in het Kladblok – nieuwe xml-bestand opslaan

5. U heeft het juiste format aangemaakt. Deze kunt u importeren in Logisal viaExport/Import – Importeren administraties ander loonpakket via loonaangifte.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst