Instellingen Capgemini (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Instellingen Capgemini

De aanlevering richting Capgemini via UPA (Uniforme Pensioen Aangifte).

Pensioenfonds Detailhandel

Capgemini is de nieuwe pensioenuitvoerder voor pensioenfonds Detailhandel. Meer informatie vindt u op deze pagina van pensioenfonds Detailhandel.

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door in te loggen op het nieuwe portaal via login.pensionforyou.nl.

Daar kiest u voor tab Werkgever > Aanmaken UPA-instellingen.

Accountgegevens

De gegevens om aan te leveren via LogiPoort zijn anders dan de inlog van het portaal.  U kunt inloggegevens (Inzender account en sleutel webservice) om aan te leveren aanmaken vanuit het portaal.

Inzenderaccount (Webservice)

Het nummer wat u krijgt van Capgemini achter Inzenderaccount vult u in bij Relatienummer en Loginnaam.

Sleutel webservice

De ‘Sleutel webservice’ is het wachtwoord.
Via het portaal van pensioenfonds Detailhandel kunt u het wachtwoord wijzigen.

LogiPoort maakt gebruik van de webservice. U hoeft niets te doen met de FTP gegevens die Capgemini verstrekt.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst