Onvoldoende systeembronnen

Als u iets probeert te printen met LogiSal en u krijgt de melding: ’Onvoldoende Systeembronnen’:

Ga naar menu Instellingen > Printer.
Klik op de knop Printer en stel een standaard printer in.

Controleer zo mogelijk het volgende:
Start > Configuratiescherm > Systeem > Geavanceerde systeeminstellingen > tab Geavanceerd > Instellingen van Prestaties > tab Preventie van Gegevensuitvoering (DEP).
Zet dit op ’DEP alleen inschakelen voor essentiële windowsprogramma’s en –services.

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst