Wanneer u een Multi-User licentie heeft aangeschaft, dient u in te loggen via het Supervisor account. De inloggegevens ontvangt u per e-mail naast de licentiesleutel. Indien u dat nog niet gedaan heeft, kunt u via Instellingen > Sleutel licentie LogiSal de licentiesleutel invoeren.

Wanneer u bent ingelogd met het supervisor account kunt u gebruikers aanmaken via Bestand > Openen > Gebruikers (Users). U kunt maximaal 10 gebruikers aanmaken. Via de knop Nieuw kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken. Elke inlognaam dient uit 3 posities te bestaan en kun u na het drukken op de knop Nieuw invoeren. Het volgende scherm opent zich:

Contactgegevens

Bovenstaande gegevens worden gevuld als contactpersoon in de loonaangifte. Het is dus afhankelijk van de gebruiker welke gegevens er mee gaan in de loonaangifte. Tijdens het maken van de aangifte, kan er afgeweken worden van deze instellingen.

Rechten per module

Links ziet u een overzicht van modules. Aangevinkt is wel rechten en uit gevinkt is geen rechten.
Eventueel kunt u rechts bovenin kiezen voor alle rechten wanneer een gebruiker overal bij mag.

(Geen) toegang tot administratie(s)

Rechts onderin kunt u administraties aangeven waarvoor u de gebruiker geen toegang geeft.
Of juist een administratie waar tot de gebruiker alleen toegang heeft. Eventuele andere administraties zijn dan niet zichtbaar voor deze gebruiker.

Gebruikers naar het nieuwe jaar kopiëren

Indien er een nieuw jaar beschikbaar is kunt u de gebruikers kopiëren naar het nieuwe jaar.

Dat doet u door een jaarovergang te draaien. Hoe dat in zijn werking gaat vindt u op deze pagina.

Dient u LogiSal nog te installeren?