Systeemvereisten (LogiSal)

LogiSal is een Windows applicatie. U dient minimaal te beschikken over Windows 8. LogiSal kan werken op eerdere versies, maar omdat Microsoft dat niet ondersteund doen wij dat ook niet.

Systeemvereisten
  • Processor van 1 GHz of sneller, 32 bits (x86) of 64 bits (x64)*
  • 1 GB RAM voor 32-bits en 2 GB RAM voor 64-bits
  • 50 MB vrije ruimte op de vaste schijf voor 32-bits en 20 GB voor 64-bits
  • Microsoft Framework 4.0 of hoger, LogiSal installeert dit standaard.
  • Internettoegang

Zie ook: PC Instellingen

Gebruikersaccountbeheer (UAC)

Standaard wordt LogiSal na de installatie uitgevoerd als Administrator. Dit zorgt er voor dat u meldingen krijgt van het Gebruikersaccountbeheer. Dat kunt u uitzetten via Configuratiescherm > Gebruikeraccounts > Instellingen voor Gebruikeraccountbeheer wijzigen.

Schuif de schuifbalk helemaal naar onderen: Nooit een melding geven.