De eerste loonberekening (LogiSal)

De eerste loonberekening

Met de knop Bereken maakt u de berekening van een salarisstrook. Dit kan per periode voor een werknemer of via serieverwerken voor alle werknemers met vaste loon componenten

In dit artikel leggen wij u uit hoe u een berekening kunt maken voor een werknemer.

1. Klik op Bereken

2. Selecteer de werknemer en vul de periode, enter.

3. Kies voor Bereken en u ziet onderstaand scherm:

Indien er vaste looncomponenten zijn ingesteld bij deze werknemer (Werknemer > Openen > Tab Loon e.d.), ziet u deze direct klaar staan.

Eventueel kunt u looncodes toevoegen via de knop Toevoegen.
Wanneer u klaar bent, kiest u voor Bereken.

Op het volgende scherm ziet u de looncomponenten en de loonheffing zoals dit ook op de loonstrook zichtbaar zou zijn. Ook heeft een tab Kosten voor de kostprijs en een tab Tijd bijvoorbeeld een reservering in tijd aan te passen.

Indien u de boeking wilt opslaan kiest voor Boeken.

• Boeken en volgende betekent: Opslaan en de volgende werknemer berekenen.
  • Boeken en andere betekent: Opslaan en kies een andere werknemer om te berekenen.
  • Boeken en printen betekent: Opslaan en de loonstrook direct zien.
  • Boeken en einde betekent: Opslaan en de module bereken sluiten.