PLO Uitzend StiPP (LogiSal)

Ga naar menu Periodeblok > PLO Uitzend StiPP.

Let op:
U kunt deze berichten niet via Logipoort of LIS indienen.

U kunt met LogiSal digitale periodieke aangifte van het pensioenloon doen. U vindt bij WERKGEVER, rechtsonder het veld Stipp aansluitnummer. Hier vult u het aansluitnummer in. Het formaat van dit nummer is 950-12345678-02-01 waarbij 950 betekent dat het een uitzendbureau is, 12345678 is het werkgevernummer en 01 het contractnummer.
LogiSal nummert de bestanden vanzelf. Mocht u dit nummer willen wijzigen dan klikt u op de knop met het uitroepteken bij Wwerkgever, tab Algemeen, rechts van Stipp aansluitnummer.

Voor het indienen van de aangifte verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Meer informatie over het toepassen in LogiSal vindt u op deze pagina.