Eerstedagsmelding (EDM) (LogiSal)

U hoeft alleen eerstedagsmelding te doen als de Belastingdienst u verplicht om dat te doen. Als er bijvoorbeeld een vergrijpboete is uitgedeeld of omdat de loonheffingen niet of te laat betaald is.

Mocht de eerstedagsmelding gedaan moeten worden dan kunt u in LogiSal gaan naar Werknemer > EDM (rechts onderin) > Opslaan. Nu is er een Xml-bestand aangemaakt. Het indienen kan op dezelfde manier als de loonaangifte.