Mail instellingen (LogiPoort)

Opties > Instellingen > Mail instellingen

LogiPoort kan bij een afkeuring automatisch een mail sturen dat er een loonaangifte is afgekeurd.
Ideaal wanneer u aangiftes automatisch verstuurd en op de hoogte gehouden wilt worden.

LogiPoort kan alleen verzenden via een SMTP server.
Vraag uw systeembeheerder voor de SMTP instellingen van u e-mail of Google uw provider naam + smtp (Bijv.: gmail smtp of Ziggo smtp).

De Belastingdienst heeft onterecht brieven verzonden over het WHK loon 2023 en 2024. De Belastingdienst zal volgende week een excuusbrief verzenden.Zie ook Melding van de Belastingdienst