Grootboek (LogiSal)

Om het Grootboek met journaalsposten te open ga naar Bestand > Openen > Grootboek. Het scherm Muteren Grootboek opent zich en u kiest de werkgever.

Met LogiSal kunt u een journaalpost maken van uw salarisboekingen. Deze journaalpost verwijst naar grootboekrekeningen. De lijst met grootboekrekeningnummers en -namen kunt u geheel aan uw bedrijf aanpassen.

Wanneer u klikt op een Rekening dan kunt u de naam aanpassen.

De nummers links van het = teken zijn de nummers waarmee de koppelingen tot stand zijn gebracht. Wij adviseren u om geen nummers te verplaatsen, met andere woorden: ’50 = 1500 netto loon’; verplaats dit liever niet naar 51 want dan dient u alle koppelingen overal te veranderen. U kunt wel veranderen in bijvoorbeeld ’50 = 2000 Uit te betalen’

Vergeet niet ook eventueel de Vaste koppelingen aan te passen (zie de knop rechts op het scherm).