Grootboek (LogiSal)

U kunt gaan naar Bestand > Openen > Grootboek.

Met LogiSal kunt u een journaalpost maken van uw salarisboekingen. Deze journaalpost verwijst naar grootboekrekeningen.

De lijst met grootboekrekeningnummers en -namen kunt u geheel aan uw bedrijf aanpassen.
De nummers links van het = teken zijn de nummers waarmee de koppelingen tot stand zijn gebracht.

Wij adviseren u om geen nummers te verplaatsen, met andere woorden:
’50 = 1500 netto loon’; verplaats dit liever niet naar 51 want dan dient u alle koppelingen overal te veranderen.
U kunt wel veranderen in bijvoorbeeld ’50 = 2000 Uit te betalen’

Vergeet niet ook eventueel de Vaste koppelingen aan te passen (zie de knop rechts op het scherm).