Branche Algemeen (LogiSal)

Deze pagina wordt ook getoond als u een branche aanmaakt met fondsen waarover niets bijzonders is te vertellen of waarvan de help nog niet is bijgewerkt.

In de Branche Algemeen zijn de werknemersverzekeringen compleet ingericht. Het is wel mogelijk dat uw werkgever voor de sectorpremie en WAO valt onder een andere sector. U dient de opgaaf van de Belastingdienst te controleren met de instellingen in LogiSal:

Ga naar de tab Inhoudingen en klik op de regel van Sectorpremie helemaal rechts op de knop Instellingen.
Ga naar de tab Koppel en kijk met welk fonds deze inhouding is gekoppeld. Indien vereist dan verandert u dit.
Als u dit heeft veranderd klikt u op Terug en vervolgens klikt u onderin op knop Bijwerken %% enz.
U bekijkt het resultaat en vergelijkt nogmaals de percentages met uw opgaaf.

Eventueel kunt u een fondsenlijst met percentages bekijken via menu Sectoren > fondsenlijst.