Scripts (LogiSal)

LogiSal kan werken met scripts.
Een script is een verzameling van administraties waarmee u collectief acties kunt ondernemen.
Op dit moment kunt u scripts gebruiken bij:

Berekenen (knop Serieverwerken > Scripts)
Loonaangifte (knop Serie > Scripts)
Journaal (knop Serie > Scripts)

In een script kunt u zelf een verzameling van administraties samenstellen op grond van door u aan te leggen criteria.
Voorbeeld is een verzameling van DGA-administraties.
Of een verzameling van administraties die u op een bepaalde datum wilt verwerken.
Of een verzameling van administraties die qua soort bij elkaar horen.
Of een verzameling van administraties die onder 1 klant vallen.

U heeft maximaal 5 scripts.
U kunt aan elk script een naam toekennen en een omschrijving. Deze informatie is voor u en uw medegebruikers.

Met behulp van de pijlknoppen in het midden kunt u administraties in een script zetten of er uit halen.