Postvakken (LogiPoort)

Postvak uit
Wanneer u een bericht plaatst in de map BerichtenTeVerzenden of Aangiftes in de map van LogiPoort, komen de berichten in Postvak uit te staan.
De overige postvakken vindt u in de map Postvakken in de map van LogiPoort.
Via Help > Versie en informatie, kunt u onder Locatie klikken op het pad om de map van LogiPoort te openen.
Postvak in behandeling
 Deze berichten zijn verstuurd maar hebben nog niet de status “500 Validatie bij de uitvragende partij gelukt” of zijn nog niet afgekeurd.
Postvak retour

Hier staan berichten die niet geaccepteerd worden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer Digipoort een storing heeft óf er een aangifte niet voldoet aan de specificaties van Digipoort of wanneer je foutieve inloggegevens hebt gevuld.

Postvak afgekeurd
Hier staan berichten die zijn afgekeurd. Deze aangiftes zijn niet ontvangen. Je dient de foutmelding in de salaris software op te lossen en daarna dien je een nieuwe aangifte aan te maken en in te sturen. Lukt het u niet om de foutmelding op te lossen dan adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier van uw salarissoftware.

Zie ook de categorie: Foutmeldingen
Postvak verwerkt
Hier staan alle berichten die de status “500 Validatie bij de uitvragende partij gelukt” of “999 handmatig verplaatst naar verwerkt” hebben gekregen.
Logfiles
Van elke bericht wordt er een logfile bijgehouden met gedetailleerde informatie. Deze kunt u hier terugvinden.
Meldingen
Hier kunt u alle berichten terugvinden van alle postvakken. Handig om bijvoorbeeld te sorteren op de status van het bericht of op de aangeboden datum.
Ziet u hier geen berichten meer staan kijk dan bij: Meldingen scherm is leeg.
Berichten die in het postvak uit staan worden nog niet getoond in de meldingen.