LIS Bestandsnaamvereisten vóór 2021

Voor een aantal UPA’s waren de betandsnaamvereisten voor 2020 en eerdere jaren anders. Wanneer u een pensioenaangifte van voor 2021 heeft, dan hanteert u onderstaande bestandnaamvereisten. AZL (True Blue en Binnenvaart 2020 en eerder) Positie 1-8: LPXXXXPA waar u XXXX vervangt door de laatste 4 cijfers van uw Logihuis-klantnummer Positie 9-20: Het loonheffingennummer (bijvoorbeeld 123456789L01) … Meer lezen over LIS Bestandsnaamvereisten vóór 2021