Lijst werknemers diverse sorteringen (LogiSal)

LogiSal is on-premise software, wat betekent dat de software lokaal is geïnstalleerd. De gegevens worden daarom ook opgeslagen op de computer of server waar LogiSal op is geïnstalleerd. U kunt veel gegevens wel uit LogiSal exporteren en opslaan als csv, excel of word-bestanden zodat u ze kunt delen met andere systemen.

Exporteren kan via de tab ‘Export/Import’, maar u kunt gegevens ook met Lijsten uit LogiSal halen. Via het menu Lijsten kiest u dan een lijst en daarna voor Print, waarna u de gegevens kunt exporteren naar PDF of door op de diskette te klikken op te slaan als Excel, Word, CSV of XML, etc.

Zie voor de uitleg van de Checklisten het kennisbankartikel: Checklist (LogiSal). De overige lijsten zijn:

Notities -> Per Werkgever de notities met een overzicht van info per werknemer.
Mutatielijst boekingen -> Per werkgever voor één of meerdere werknemers of perioden de mutaties per looncode met bedragen.
Boekingen per looncode -> Per werkgever voor één of meerdere werknemers of perioden kunt tot 10 looncodes weergeven met de verloonde bedragen per periode. Selecteer de looncodes door ze aan te klikken en dan met de middelste pijltjesknoppen te wisselen tussen de kolom ‘Looncodes van deze werkgever’ (de beschikbare) en de kolom ‘Geselecteerde looncodes’ (op te nemen in lijst).
Diverse gegevens per boeking -> Per werkgever voor één of meerdere werknemers of perioden een specificatie van de diverse gegevens.
Mutatielijst reserveringen -> Per werkgever voor één of meerdere werknemers of perioden de Reservering opbouw en vrijval.
Lijst werknemers diverse sorteringen -> Per werkgever kunt u een werknemers lijst maken en zelf aangeven hoe u de gegevens wilt sorteren.

Hoe te printen of op te slaan:
  • Exporteren NAW gegevens naar Word
  • Exporteren alle gegevens naar Excel -> slaat de werknemersgegevens op als CSV en opent in Excel.
  • Exporteren voor verloning -> slaat de verloongegevens op als CSV en opent in Excel.