Kopiëren (LogiSal)

Via Beheer > Kopieren (en terug) kunt u de administratie map kopiëren of zippen naar een door u opgegeven locatie.

LogiSal toont u een lijst met uw administraties. U kunt kiezen om 1 administratie te kopiëren of alle administraties tegelijk te kopiëren.
U kunt de administraties ook gezipt kopiëren. Dat scheelt opslagruimte maar is vooral gemakkelijker met bijvoorbeeld e-mailen.

ZIP
Als u op ZIP klikt dan krijgt u de gelegenheid in de verkenner aan te geven waar u de kopie wilt opslaan.
Wanneer u een kopie maakt, wordt alles gekopieerd zoals de instellingen en de boekingen.
In de zip van een administratie, zitten alleen bestanden van de desbetreffende administratie. Dus geen bestanden van LogiSal.

Zip Helpdesk
Kijk voor meer informatie over deze optie op deze pagina.

Wachtwoord
U kunt kiezen voor het gebruik van een wachtwoord. Daarmee wordt de zip versleuteld en vergrendeld.
De ontvanger van de zip kan deze alleen uitpakken als hij/zij het wachtwoord kent.

Administratie terugzetten
Wanneer u een kopie van een administratie heeft gemaakt kunt u deze terugzetten.
U dient zelf het pad op te geven waar de kopie staat.
Het programma controleert of daar werkelijk mappen met administraties staan en kopieert deze op uw verzoek terug naar de goede plaats.
U kunt kiezen om 1 administratie terug te kopiëren of allemaal tegelijk.