Knoppen Hoofdmenu (LogiSal)

U kunt de knoppen van het hoofdmenu geheel naar eigen wens aanpassen.

Dat gaat via Instellingen > Instellen maten en kleuren knoppen hoofdmenu.

Dat kan zijn corresponderen met hoofdmenu, waarbij de knoppen de kleur krijgen van de betreffende knop van het hoofdmenu. Ook kunt u alle knoppen 1 kleur geven.

Ook ziet u een knop Als Bereken. Deze geeft alle knoppen dezelfde kleur zoals u die heeft ingesteld Bereken.

U kunt op elke knop klikken en dan de kleur daarvan instellen.
Daaronder vindt u een aantal standaard-sjablonen.

Op overzichten van specificaties of overzichten ziet u knoppen met een bepaalde kleur. Ook deze kleur kunt u ook naar wens instellen door op de voorbeeld knop te drukken.