Hoe maak ik verbinding met LogiSal Online?

In dit stappenplan leggen wij u uit hoe u verbinding kunt maken met LogiSal Online vanaf een Windows apparaat.

Verbinden vanaf een Mac? Klik hier

Stap 1

Open de applicatie ‘Verbinden met Extern Bureaublad’. Deze applicatie zit standaard in Windows en vindt u via Start > Accessoires.

Stap 2

Vul bij Computer het ip-adres in (zie e-mail van oplevering).

Stap 3

Kies voor Opties weergeven > tab Lokale bronnen en geef eventueel bij ‘Lokale apparaten en bronnen’ of u lokale hardeschijven mee wilt nemen via de knop Meer..

Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld bestanden lokaal op wilt slaan vanaf de online omgeving.

Stap 4

Kies voor Verbinden. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord (zie e-mail van oplevering) en kies voor OK.

U bent nu verbonden met LogiSal Online!