Gegevens licentiehouder (LogiSal)

Dit scherm is op te roepen via Instellingen > Gegevens licentiehouder.

Algemene gegevens

Aan de linkerkant vindt u een blok met Algemene gegevens. Wij raden u aan dit compleet in te vullen. Het levert u tijdwinst op bij het maken van bestanden, bijvoorbeeld de loonaangifte.

Identificatienummers licentiehouder berichtenverkeer

Aan de rechterkant vindt u diverse velden waar u nummers kunt invullen als u die heeft. Op het moment dat u aangiftes voor klanten indient kunt u hier uw relatienummer invullen waar de klant u mee gemachtigd heeft om in te kunnen dienen. Door dat hier in te vullen gaat dit nummer inhoudelijk mee in de aangifte.

Aangiftes

Als u gebruikt maakt van LogiPoort om de aangiftes in te dienen dan kunt u onderinĀ  een directory selecteren met de map waar de aangiftes in opgeslagen kunnen worden vanuit LogiSal en een directory vanuit waar LogiPoort opgestart kan worden. Kijk in LogiPoort via Opties > Instellingen > Locaties > Directory met aangeboden bestanden en LogiPoort working directory.