ESS Notificaties beheren (LogiSal)

Let op:Wij hebben besloten om geen ESS meer aan te bieden via LogiSal per 2021.
Wel kunnen wij u alternatieven aanbieden via onze zusteronderneming Salariszaken. Kijk op salariszaken.nl voor meer informatie.

Notificaties beheren in de LogiSal-ESS app

De werknemer kan zelf zijn notificaties beheren via de LogiSal-ESS app.
Dan kan via de onderstaande knop > Notificaties beheren.
Vervolgens kan een notificatie per e-mail of een pushbericht ingesteld worden.

Let op: Een pushbericht wordt op dit moment alleen getoond in de app.