Cloud Dossier (Werkgeversportaal)

Cloud Dossier is een dienst van Logihuis. Met Cloud Dossier maakt u een inlogaccount aan voor uw klant en upload u alle documenten veilig in de cloud.
In de cloud bouwt u een digitaal dossier, zodat de klant altijd en overal bij de documenten kan.
Omdat dit eenvoudig is te integreren in uw Windows Verkenner kunt u snel documenten opslaan.
Hierdoor bespaart u tijd door het niet te hoeven e-mailen van de documenten. De klant krijgt automatisch een signaal dat er nieuwe documenten klaar staan.

Meer informatie vindt u op: clouddossier.nl.

Hulp nodig? Kijk op de support pagina.

Zie ook: LogiSal en Cloud Dossier